Хранене и спорт

Откриха официално спортна зала по бадминтон в Русе

На четирите корта се проведе турнир, който е част от Националната индивидуална верига по бадминтон

6Спортна зала по бадминтон с четири модерни корта бе официално открита в Русе. Лентата на спортното съоръжение, което се намира на улица „Адмирал Рождественски“ №42,  прерязаха зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров и председателят на Българската федерация по бадминтон проф. Касабян. Гости на официалното откриване бяха представители на бизнеса, състезатели и треньори от цялата страна.

Отец Илиян отслужи водосвет за здраве и благослови спортните начинания на бадминтонистите. Григоров пожела на новодомците от Спортен клуб „Приста” още бъдещи успехи в регионални и национални надпревари и да бъдат добри стопани на обновената сграда.

Проф. Касабян благодари на домакините Венелин Мицов и Пламен Стаматов от „Приста”, които са положили много усилия за възстановяването на залата и развитието на бадминтона в крайдунавския град.4

В спортното съоръжение беше даден старт на турнир, който е част от Националната индивидуална верига по бадминтон. Състезанието продължи до днес. В него участие взеха над 110 състезатели от страната, част от елита на българския бадминтон. Надпреварата среща майсторството и любовта към спорта и обедини три категории – Елит, Майстори и Любители.

Мария Иванова

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker