Хранене и спорт

Тежкоатлети от цялата страна идват за купа „Русе – 2015“

Тежкоатлети от цялата страна идват за купа "Русе - 2015"
Тежкоатлети от цялата страна идват за купа „Русе – 2015“

Четвъртото издание на турнира по вдигане на тежести за купа „Русе” ще се проведе на 2 май, в зала „Академик” на Русенския университет „Ангел Кънчев”.
Над 70 млади тежкоатлети от цялата страна ще си дадат среща на турнира. Състезанието ще се проведе по системата „Синклер”, като ще има индивидуално и отборно класиране.
Новият момент в тазгодишното издание на турнира е разделянето на състезателите в нови възрастови групи. Класирания ще има при момичета и момчета до 15 години, юноши, кадети и кадетки.
Сред официалните гости, които се очаква да пристигнат за купа „Русе”, са световни и олимпийски шампиони по вдигане на тежести и хора, допринесли за развитието на този спорт в града ни. Очаква се, представянето на младите тежкоатлети да следят старши треньорът на всички национални гарнитури по вдигане на тежести Иван Иванов, президентът на федерацията по вдигане на щанги Неделчо Колев и генералния секретар Борислав Гидиков.
Турнирът се провежда под егидата на Община Русе. Началото на състезанието е в 10.30 часа, а официалното му откриване ще бъде от 12 часа.

Тежкоатлети от цялата страна идват за купа
Над 70 млади тежкоатлети от цялата страна ще си дадат среща на турнира
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker