АкваСорсДеца и родителиХранене и спорт

Суперхрани и хранителни добавки за деца

. Течните водорасли се възприемат много добре от малки деца, а при възрастни са с по-бързо действиеПоредната статия от рубриката на „Здраве да е”, в която ви представяме различни суперхрани и хранителни добавки, подходящи за прием от бебета и деца, е посветена на течната Афа. Най-често есента е периодът, когато имунната ни система е изтощена и трябва да я подсилим, затова стартът на темата идва точно сега.

Имунната система на децата, а и на възрастните хора е подложена на постоянни атаки. Вируси и бактерии се множат най-лесно през зимата в затворените помещения които обитаваме. В същото време точно в този период  храната ни е най-малко богата на витамини и минерали.  Затова и по-често се разболяваме.

Ако обаче държим имунитета си нащрек, ще поддържаме добро здраве не само през зимата, но и през всички сезони на годината. Това може да бъде постигнато със суперхраните и хранителните добавки, които ни дават енергия и „събуждат” имунитета ни. Те са най-прекият път към отличното здраве. Можем да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Стартирахме рубриката с активиране на собствения имунитет, за което може да ни помогне „Зелената енергия”. След това стана въпрос и за Колактив 3 – коластра от пасищно отглеждани крави и есенциалните мастни киселини. Течната АФА, подсилена с малки червени антиоксидантни  плодчета е суперхрана, която също помага на децата и на нас самите да сме по-здрави.

Течна АФА – съвършената суперхрана

течната Афа е и много вкусна, тъй като към нея са добавени малки червени и черни боровинки
Течната Афа е и много вкусна, тъй като към нея са добавени малки червени и черни боровинки

Диворастящото Кламатско водорасло AFA е най-полезната от “зелените храни”. То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и др. Даже малки количества AFA, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Течните водорасли се възприемат много добре от малки деца, а при възрастни са с по-бързо действие, отколкото капсулите. Освен това течната Афа е и много вкусна, тъй като към нея са добавени малки червени и черни боровинки със силно антиоксидантно действие.

Съдържа богата гама от полезни минерали – калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. Аминокиселинният състав на водораслите е идентичен с този на човешкото тяло.

AFA е шампион сред всички храни по съдържание на витамин В12 – най-важният витамин за кръвотворенето. В това водорасло има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото в коя да е друга храна. Нашият имунитет също се повлиява благоприятно – т.е. водораслите ни помагат да произвеждаме и антитела.

AFA оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системи и е превъзходен тонизатор и регулатор на т.нар. ПНЕИ-система (психо-невро-ендокрино-имунна система).

Познато като елексир за мозъка, това водорасло се оприличава на супер гориво за нервната система. То е в състояние да зареди, възстанови и енергизира изтощените мозъчни клетки така, че да започнат да функционират много по-добре.

Продуктите на „АкваСорс” могат да се приемат от всички хора за профилактика и поддържане на добро здраве, имунитет, постоянно висока жизненост и работоспособност. Подходящи са за вегетарианци и вегани. Органични, напълно безвредни и нетоксични. Това е особено важно за бременните и децата, а и за всички, които искат да са здрави.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker