Хранене и спорт

Спортен празник по триатлон организират в Русе

Шампиони от клуба по триатлон на гости при кмета
Шампиони от клуба по триатлон на гости при кмета

На 12 август (петък), от 8:30 часа, в комплекс „Олимпия“, „Спортен клуб триатлон – Далян” – Русе организира спортен празник за деца от 7 до 16 години.

Събитието е част от проекта на клуба, реализиран в рамките на кампанията „Русе – Европейски град на спорта 2016”, с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух”. Спортната проява ще включва демонстративни упражнения по плуване и щафетни игри по лека атлетика. Желаещите да участват могат да се запишат на място в комплекс „Олимпия“ след 17:00 часа, на телефон: 0885663705, както и на e-mail: miglena.g.angelova@abv.bg. Освен записалите се за участие в надпреварата ще се включат и ученици от училищата партньори по проекта ОУ „Никола Обретенов“ и СУ „Васил Левски“, както и деца, лишени от родителски грижи. Всички състезатели ще бъдат наградени с грамоти.
Проектът има за цел да популяризира спортовете плуване и лека атлетика, както и да предостави условия за интеграция чрез спорт на ученици с различен социален статус.

Общо
Спортен празник по триатлон организират в Русе
Заглавие
Спортен празник по триатлон организират в Русе
Описание
На 12 август (петък), от 8:30 часа, в комплекс „Олимпия“, „Спортен клуб триатлон - Далян” – Русе организира спортен празник за деца от 7 до 16 години.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker