За контакти

Екип:

Мария Иванова
Адриана Йорданова
Валентина Караджова
Мария Стоянова
Телефон: 0899 875101
E-мейл: office@zdravedae.com
Избработка : NasStudio

Реклама:

Мария Иванова – 0899875101
E-мейл: reklama@zdravedae.com

Здраве да е!
Здраве да е!

14 Коментара

 1. Отличен дизайн :) Перфектно лого :) и нямам думи ,Очараван съм много . Пожелавам ви от все сърце да работите с желание и вдъхновение и със сигурност ще получите подобаващо удовлетворение .Поздрави на целия екип :)
  Ще следя с интерес, вашия просперитет .
  До скоро :) и на живо да се видим.

 2. Поздравявам Ви за смелото начинание!

  Продължавайте все така смело и интуитивно да чувствате потребностите на хората и дано да сме повече истински нуждаещите се от Това!

  УСПЕХИ!

 3. Поздрави за сайта! Харесва ми много и очаквам много…. Пожелавам ви успех в начинанието!

 4. Пожелавам ви да се настаните трайно в най-удобната ниша. Останалото – тя ще си покаже!

 5. Здравейте! Хайде да се възползвам от чудесния сайт, като задам един въпрос- какви са възможностите за нетрадиционно лекуване, или поне благоприятно повлияване, на хроничния язвен колит?

 6. Здравейте, г-жо Вълчанова! От името на целия екип на „Здраве да е!“ Ви благодаря за оценката и за зададения въпрос. Ще се постараем в най-скоро време да намерим точен и пълен отговор, който да Ви удовлетвори. Поздрави!

 7. Здравейте, Дами! Поздравления за сайта. Много ми допада тематиката и публикуваното до момента. Задължително ще го споделя с колеги и приятели! Продължавайте в същия дух )

 8. Здравейте, поздравявам Ви за сайта! Следя всички публикации, вече съм изпитала някои от рецептите! Вашият“НАШИЯТ“ сайт ми стана пътеводител за здравословен начин на живот! Успех!

 9. Здравей Николай, за съжаление все още нямаме такъв продукт на АкваСорс, но има много други уникални суперхрани, каквато например е АФА-та, съставът й е най-близо до човешкото тяло, наистина уникален продукт, който доказано би могъл да стимулира и стволовите клетки. Моринга на прах можеш да намериш в био магазините.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker