От природата

Лесен начин за пречистване на черния дроб през пролетта

През април-май е най-подходящото време да помислим за едно лесно пречистване на черния дроб.
През април е най-подходящото време да помислим за едно лесно пречистване на черния дроб

Точно през март-април е най-подходящото време да помислим за едно лесно пречистване на черния дроб, което може да стане в домашни условия и не е никак трудно за изпълнение.

Ако сте любител на известния д-р Малахов и предпочитате клизмите, уринотерапията и всички сложни, но изключително здравословни процедури, няма да ви разубеждаваме, правете си ги. Нашата рецепта днес е за всички онези работещи хора, които нямат време, но търсят бърз и лесен начин да помогнат на черния си дроб да функционира по-добре. Особено след зимното преяждане.


За да започнете пречистването по предлагания тук метод ще ви трябва 200 мл чист зехтин и 200 мл прясно изцеден лимонов сок. Преди самата процедура се гладува 24 часа. Ако не издържате само на вода, може да хапнете две-три ябълки или варени картофи. След това 2 часа преди прием на зехтина и лимона, областта на черния дроб се загрява обилно с електрическа възглавничка или гореща вода в 2-3 л бутилки. Целта е обилното кръвоснабдяване на самият черен. дроб. Започва се – лъжичка зехтин , лъжичка лимонов сок, докато в рамките на около час приемем и двете съставки. Около 8 часа след приема се наблюдава естествено изхвърляне на ярко зелени късчета с твърда консистенция – като твърдо сварен боб. Резултатите са изумяващи – тонусът е много висок и човек се чувства пречистен и нов. Когато наши читатели са го правили за пръв път, се е случвало да изхвърлят около 10-15 парчета колкото нокът на палеца, около една шепа с големината и формата на леща и една шепа с големината и формата на ориз – всички със зелен цвят. Тази рецепта е подходяща и за хора, които дълго са боледували или са приемали много лекарства. Пречистването може да се повтори още веднъж след месец. Резултатите са чудесни.

Общо
Лесен начин за пречистване на черния дроб през пролетта
Заглавие
Лесен начин за пречистване на черния дроб през пролетта
Описание
Лесен начин за пречистване на черния дроб . Зимата обикновено човек си похапва повече вредни неща, отколкото през пролетта и лятото
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker