Новини

Д-р Павел Николов е кардиологът на Дом Медик – София

Д-р Николов е специалист кардиолог и в УМБАЛ "Александровска". Потомствен лекар, завършил в Медицински Университет в София.

На 29 септември по традиция се отбелязва Световния ден на сърцето.

Слоганът на кампанията тази година е #UseHeartToConnect!

В тази връзка представяме на нашите читатели един от водещите български кардиолози – доктор Павел Николов, който е кардиолог в медицински център „Дом Медик“ – София.

Д-р Николов е специалист кардиолог и в УМБАЛ „Александровска“.  Потомствен лекар, завършил в Медицински Университет в София. Част от практическото си образование получава в кардиологичното отделение на болница Vivantes Neukölln в Берлин, Германия, където му отправят предложение да продължи професионалния си път. През 2017 г. решава да се завърне в България, за да приложи наученото в родината си. Докторант към Медицински университет в София. През 2020 г. получава допълнително квалификация по „Инвазивна кардиология“ като към днешна дата продължава да практикува в
кардиологичното отделение на Александровска болница. Взема активно участие в редица от най-престижните европейски и световни конгреси по интервенционална кардиология, посещава курсове в Италия, съавтор в публикации, част от единствения български екип, получил престижната награда “Paul Dudley White International Scholar Award“ на американската кардиологична асоциация (AHA). Неговите интереси са в областта на интервенционалното лечение на исхемичната болест на сърцето, хроничната артериална недостатъчност на долни крайници.

Специалистите от Дом Медик (Home Medic) осигуряват домашни посещения директно във Вашия дом и до всяка една точка на град София. Някои от услугите, които Дом Медик предлагат:

Пробовземане в удобството на дома, без нужда от посещение на пункт. Всички изследвания се осъществяват в медицински лаборатории Синево България, гарантирайки висококачествени и прецизни резултати;

Посещение и преглед от лекар с диагностична медицинска апаратура (измерване на сатурация, спирометрия, ЕКГ);

Преглед от лекар, проследяване и профилактика в рамките на същото посещение;

Удобно плащане и получаване на резултатите. Свържете се със специалистите от Дом Медик, за да запазите своето посещение: Телефон за връзка: 0878 788 916; 0878 788961

Уебсайт: www.homemedic.bg

Общо
Д-р Павел Николов е кардиологът на Дом Медик - София
Заглавие
Д-р Павел Николов е кардиологът на Дом Медик - София
Описание
Д-р Николов е специалист кардиолог и в УМБАЛ "Александровска". Потомствен лекар, завършил в Медицински Университет в София.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker