Медицината

Нов операционен блок откриха в русенската Стоматология

Д-р Доганова сряза лентата на нов операционен блок
Д-р Доганова сряза лентата на нов операционен блок

В сградата на русенската Стоматология днес се състоя официално откриване на Операционен блок към Център по дентална медицина – 1. На събитието присъства кметът Пламен Стоилов.

Община Русе е отпуснала 100 000 лв. от бюджет 2014 г. Управителят на ЦДМ-1 д-р Цветанка Доганова благодари на кмета, администрацията и Общинския съвет, който е гласувал средствата.
В операционния блок има една операционна и кабинет с две оперативни полета. В него ще работят трима детски хирурзи, трима хирурзи, ще се канят и външни специалисти, сподели д-р Доганова.
Кметът Пламен Стоилов заяви, че Здравеопазването е изключително важно за Община Русе, затова и през следващите 4 години ще остане приоритет. „През този мандат инвестирахме в медицинските търговски дружества, а вече работим и в посока многопрофилната болница да стане университетска. Гордея се с д-р Доганова, която успява да привлече в екипа си млади специалисти и ги обучава по най-добрия начин. Благодарение на това, много русенци ще се лекуват тук и няма да ходят в други градове“, допълни Стоилов.

Общо
Нов операционен блок откриха в русенската Стоматология
Заглавие
Нов операционен блок откриха в русенската Стоматология
Описание
В сградата на русенската Стоматология днес се състоя официално откриване на Операционен блок към Център по дентална медицина - 1.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker