Медицината

Пациентка: Благодаря на д-р Константинова за професионализма и отношението

Д-р Теодора Константинова е специалист по Акушерство и гинекология с над 40 години опит.

Д-р Теодора Константинова е гинеколог на поколения русенки. Тя е име, което определено се свързва не само с новия живот, но и с аристократизма на професията Лекар. С тези думи се обърна към редакцията на „Здраве да е“ Полина Иванова, която от страниците на сайта благодари на д-р Константинова за професионализма и доброто отношение. 20-годишната млада дама е нейна пациентка и ето какво споделя: „Д-р Константинова е присъствала на раждането ми, няколко години по-късно пое и сестра ми в ръцете си. Към нея като специалист ме насочи моята майка преди няколко години и от тогава тя е мой личен гинеколог. Какво ме провокира да Ви разкажа това? Може би отношението към лекари, на което сме свидетели през последните няколко дни. Недоверието на част от обществото и подценяването на лекарската професия, която навсякъде по света е на пиедестал. Аз лично, винаги, когато съм имала нужда от лекар, съм попадала на добри професионалисти, каквато несъмнено е и д-р Константинова. Прегледите при нея винаги са обстойни, държи изключително на профилактиката и отговаря компетентно на въпросите от пациенти. Бих искала да й пожелая здраве и да продължава да помага все така всеотдайно, защото имаме нужда не само от професионалисти, но и от хора като нея“, пише още Полина Иванова до редакционния ни екип.

Д-р Теодора Константинова е специалист по Акушерство и гинекология с над 40 години опит. Тя завършва медицина през 1977 г. в Медицинска академия София, след което придобива специалността, по която работи и до днес. Завършила е и „Здравен мениджмънт“, както и квалификационни курсове по: Детско-юношеска гинекология; Гинекологична ендокринология; Ултразвукова диагностика; Лапароскопска оперативна техника – МА София; Мониторно проследяване на плода в хода на раждането; Патологична бременност – поведение и лечение.

Д-р Константинова е работила в АГ Комплекс Русе, СБАЛ по акушерство и гинекология „Ескулап“ и Медицински център Репродуктивно здраве „Д-р Щерев“. Към момента е част от екипа специалисти на лечебни заведения „Медика“ в Русе и преглежда в частния си кабинет на ул. „Хан Крум“ 6.

Общо
Пациентка: Благодаря на д-р Константинова за професионализма и отношението
Заглавие
Пациентка: Благодаря на д-р Константинова за професионализма и отношението
Описание
Д-р Теодора Константинова е специалист по Акушерство и гинекология с над 40 години опит.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker