НовиниОт природата

Екзотични рецепти за мъжка потентност

Мъжката потентност не расте с годините, твърдят специалисти
Мъжката потентност не расте с годините, твърдят специалисти

„Горе-долу съм добре, по средата съм зле“. Така Симеон Дончев описва проблема с мъжката потентност в книгата си „Сам срещу болката“, която е своеобразен домашен лекар и достъпна медицина за всеки. По думите на автора мъжката потентност е деликатна работа. От нея страда /или се радва/ цялото човечество. Той е събрал редица „бабини и дядови“ рецепти, някои от които твърде екзотични, но вероятно изпитани от някого някъде. Ето и част от тях:
1. Рог от носорог – В страните от Югоизточна Азия екстрактът от рог на носорог се смята за незаменимо средство за укрепване на мъжката потентност. Цената е 60 000 долара за килограм от ценната „суровина“.

2. Прах от биволски тестиси – Прах от изсушени и смлени биволски тестиси, леко посолен и поръсен с чесън, е най-търсеният любовен еликсир в Аржентина. Увеличавал забележимо възможностите на мъжа и правел сексчудеса.

3. Жлъчка от мечка – Китайци внасяли от цял свят жлъчки от мечки, които били силен сексуален стимулатор и логично стрували скъпо.

4. Кръв от костенурка – Католиците използват месото и яйцата на костенурката против малокръвие, туберколоза и кашлица. А кръвта й от дневни времена се пие за засилване на организма и висока потентност.

Мъжката потентност е деликатна работа, от нея страда /или се радва/ цялото човечество.
Мъжката потентност е деликатна работа, от нея страда /или се радва/ цялото човечество.

5. Кафе от жълъди – Узрели жълъди се изсушават на слънце или във фурна, натрошават се или се смилат и се варят в 1 литър вода. След като изстине, отварата се прецежда, подслажда се с мед или захар и се пие по една винена чаша преди ядене.

6. Бонус съвет от „Здраве да е“: Мака или корен от мака (Lipedium meyenii) е почитана от инките заради благотворните си свойства, а в днешни дни се счита за суперхрана, която повишава енергията и издръжливостта. Някои хора твърдят, че тя подпомага повишаването на сексуалното желание. Мака има и репутация, че спомага за поддържането на оптимална сила и издръжливост, което я прави особено популярна сред атлетите. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията. Още за нейните свойства може да прочетете тук – https://www.zdravedae.com/aguasource/superfood/maca-energy-more-vitality-and-stamina.aquasource

П.С. Избягвайте алкохола, лекарствата и кофеина. Те свиват кръвоносните съдове и спират притока на кръв, необходим за ерекцията. Един хубав релаксиращ масаж действа успокояващо, удължава любовната игра и спомага за по-доброто общуване между партньорите.

Общо
Екзотични рецепти за мъжка потентност
Заглавие
Екзотични рецепти за мъжка потентност
Описание
Мъжката потентност е деликатна работа, от нея страда /или се радва/ цялото човечество.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker