Деца и родителиМедицината

Съботен консултативен УНГ кабинет в ДКЦ „Софиямед“

Безплатни прегледи по случай международния ден на детето

Завеждащият отделението по УНГ болести в МБАЛ „Софиямед“ д-р Иван Йорданов
Завеждащият отделението по УНГ болести в МБАЛ „Софиямед“ д-р Иван Йорданов

Поради зачестяването на острите хронични инфекции през пролетно-летния сезон, специалистите от болница „Софиямед“ разкриват консултативен УНГ кабинет, които ще работи на територията на ДКЦ „Софиямед“ и в събота. Консултативните прегледи за деца и възрастни ще се извършват от 9:00 до 14:00 ч.

Завеждащият отделението по ушно-носно-гърлени болести в МБАЛ „Софиямед“ д-р Иван Йорданов коментира, че някои от по-сериозните УНГ заболявания често се неглижират от пациентите, тъй като се проявяват със симптоми като продължителна хрема. „Полипите в носа например се образуват заради хронични заболявания, предизвикани от инфекции при синузит и ринит. Ако пациентът не е предприел своевременно лечение, възпалителният процес става хроничен и се получават усложнения, които в последствие изискват хирургична намеса. Именно затова профилактичните прегледи особено при децата трябва да са редовни“.

В навечерието на международния ден на детето – 1 юни, специалистите по УНГ заболявания от „Софиямед“ обявяват безплатни консултативни прегледи за деца и възрастни. Те ще се проведат на 31-ви май (събота) от 9:00 до 14:00ч. след предварително записване на тел. 0700 31 051.

Съботен консултативен УНГ кабинет в ДКЦ „Софиямед“
Поради зачестяването на острите хронични инфекции през пролетно-летния сезон, специалистите от болница „Софиямед“ разкриват консултативен УНГ кабинет
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker