Новини

Български пъзел с добавена реалност превзема Англия

Иновативното творение на нашенците от Duard е преведено на английски, след като се позиционира успешно на родния пазар

"Червената шапчица" - пъзел.
Българският пъзел с добавена реалност „Червената шапчица” е на път да превземе английския пазар.

Българският пъзел с добавена реалност „Червената шапчица” е на път да превземе английския пазар с множество заинтригувани собственици на книжарници на Острова.
Иновативното творение на нашенците от Duard е преведено на английски, след като се позиционира успешно на родния пазар във версията си на български език. “Като родител самият аз исках да създадем продукт, който да мога с гордост да показвам на собственото си дете”, казва Емил Цветков, един от основателите на Duard. “Щастлив съм, че крайният резултат постигна тази цел и зарадва стотици други българчета до момента.”
Благодарение на нашумяването на Добавената реалност (Augmented reality) покрай приложението Pokemon GO, чуждестранният интерес към нашенския продукт се засили чувствително в последните месеци. „Това е голяма стъпка за нас, която нямаше да можем да направим без българските си поддръжници. Затова, в знак на благодарност към тях, решихме да намалим цената на пъзела за родния пазар с над 30%” – допълва Емил. Така в момента „Червената шапчица” се продава на сайта на компанията за 20 лева вместо досегашните 29. „Смятаме, че за много хора това ще е един напълно достъпен начин за първа среща с добавената реалност”, завършва основателят на Duard.
„Червената шапчица” е иновативен продукт, комбиниращ традиционния пъзел с технологията „добавена реалност”. Пъзелът се състои от 64 елемента и след като бъде нареден, е нужно да се свали смартфон приложението „Червената Шапчица Пъзел с ДР” за Android или „Червената шапчица – пъзел с добавена реалност” за iOS. Погледнат през приложението, пъзелът „оживява” под формата на триизмерна холограма и се превръща в игра.
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=W9w-cQeGkoc Повече информация за пъзела с добавена реалност можете да намерите на сайта на компанията www.duard.eu, ткъдето той може и директно да бъде закупен на преференциална цена.
Добавената реалност (augmented reality или AR) е иновативна технология, която осъществява взаимодействието между реалния свят и дигиталното съдържание. По този начин компютърно генерирани обeкти могат да бъдат видени в реалния свят. AR технологията набира все по-голяма скорост и намира все повече приложения в заобикалящия ни свят.

Общо
Български пъзел с добавена реалност превзема Англия
Заглавие
Български пъзел с добавена реалност превзема Англия
Описание
Иновативното творение на нашенците от Duard е преведено на английски, след като се позиционира успешно на родния пазар.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker