Новини

Огнената маймуна дава шанс на креативните

2016-а е подходяща да започнем да живеем здравословно 

Огнената маймуна дава шанс на креативните.
Началото на Огнената маймуна в китайския зодиакален календар започва на 8 февруари 2016 година.

Запазете чувството си за хумор и не забравяйте, че понякога просто трябва да избягате. В годината на Маймуната ще спечелят креативните хора и тези, които умеят да се отпуснат и да плават по течението без паника. Началото на Огнената маймуна в китайския зодиакален календар започва на 8 февруари 2016 година.

Тя ще властва до 27 януари 2017 година.
Хората под знака на Маймуната са весели, енергични, но интелигентни и мъдри. Те са уверени, находчиви, лидери, артистични с харизма, но и егоисти, арогантни, хитри. От тази зодия има много известни личности, сред които Леонардо да Винчи, Чарлз Дикенс, Селин Дион, Том Ханкс, Уил Смит, Холи Бери, Кристина Агилера, Даяна Рос, Елизабет Тейлър, Майкъл Дъглас и др.
В годината на Огнената маймуна всичко може да се случи- тя може да ни донесе редица позитивни събития, но и неочаквани и не толкова приятни обрати. Можем да очакваме неочакваното, защото влиянието на този знак поставя всичко в движение и обуславя резултатите от личните ни усилия. През 2016 година шансовете за комуникация се увеличават, а хуморът ще има основна роля при преодоляването на стресовите ситуации в отношенията.
Икономически ръст, основан на гениални идеи, обещават източните астролози. Маймуната е известна със своята нетърпеливост, но и с бързия си ум, така че креативните хора ще имат успех. Бизнесът ще процъфтява с нестандартни решения, дори когато крият рискове. Сделките трябва да се сключват въз основа на факти, а не на емоции. Очаква се годината да донесе промени в живота и да отвори вратата за нови открития.
Осмелете се да бъдете различни, съветват астролозите. Това ще ви гарантира успеха, тъй като под знака на Маймуната на индивидуално ниво ще бъдат възнаградени усилията на онези, които вярват в себе си, а не се осланят само на колектива. За родените Маймуни периода от май до август 2016-а е най-подходящ за нови начинания.
Годината е подходяща за спиране на цигарите и здравословна диета. През първата половина на годината Маймуните ще имат шанс да подобрят физическото си състояние, а между юни и септември те трябва да се пазят от стрес и физическо натоварване. И останалите представители на китайския зодиак, ако осъзнаят необходимостта да променят нездравословните си навици, ще имат този шанс. Най-голям успех в това начинание ще постигнат, ако не се концентрират върху „трябва“, а върху прекрасния ефект.
Годината носи късмет на артистите. Тя ще е изключително успешна за хората, които се занимават с театър, танци, цирк. На сцената най-успешни ще бъдат комедиантите и маговете. Ще се възродят позабравени стилове като бурлеска, кабаре, водевил.
Годината е добра за брак. Огнената маймуна се смята, че дава добър шанс да намерите правилния партньор или да сключите брак. Двойките обаче, които са влезли в рутината, може да бъдат стреснати с неочаквани караници и откровения, а ако тръпката окончателно си е отишла, до раздели.
Огнената Маймуна премахва всичко старо и неработещо. Както вече споменахме, 2016-а носи промени. Онова, което трябва да знаете е, че краят е са всичко, което не работи, спира прогреса, така че стари компании и империи нищо чудно да изчезнат. Ще побеждават напредничавите сили и хората, които следват сърцето си и вярват в себе си.
Какво ни носи късмет в годината на Маймуната? Числата 4,9,3 и 1. Подходзящи са камъните нефрит, топаз, аметист, гранат, цитрин, слънчев камък, мраморен оникс, снежен кварц. Маймуната обича всичко цветно и слънчево, така че подходящите цветове през годината са бяло, синьо и златно. Бижутата е добре да са златни, но може да са и от железни сплави. Салвия и глухарче са билките на Маймуните.

Общо
Огнената маймуна дава шанс на креативните
Заглавие
Огнената маймуна дава шанс на креативните
Описание
2016-а е подходяща да започнем да живеем здравословно.
Автор

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker