Новини

Футбол – мост между поколенията

Целите на проекта са насърчаване и подкрепа на подрастващите за системно практикуване на футболната игра

Футболът мост между поколенията.
Инициативата е част от проекта „110 години футбол в Русе – мост между поколенията“ на Футболен клуб Ветерани Русе.

На 29 май, от 9 часа, на спортния комплекс на Русенския университет, ще се проведе футболен турнир за средношколци, студенти и ветерани. Инициативата е част от проекта „110 години футбол в Русе – мост между поколенията“ на Футболен клуб Ветерани Русе. Проектът се реализира по програмата „Русе – Европейски град на спорта 2016“ с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Събитието е под патронажа на чл. кор. проф. Христо Белоев, а инициативният комитет е подкрепен от Община Русе, ОС на Български футболен съюз и Русенски университет „Ангел Кънчев“.
Футболните клубове на „Русе“, „Левски 2000“, „Дунав 2010“ и „Аристон“ са потвърдили своето участие в ученическите футболни турнири. В средношколския турнир заявки са подали МГ „Баба Тонка“, ПГЕЕ „А. Арнаудов“, ПГДВА „Й. Вондрак“ и ПГ по механотехника.
Целите на проекта са насърчаване и подкрепа на подрастващите за системно практикуване на футболната игра с цел постигане на здравословен начин на живот, отборен принцип на работа и стремеж за подчиняване на личностна изява в интерес на отбора.

Футболът като мост между поколенията
Целите на проекта са насърчаване и подкрепа на подрастващите за системно практикуване на футболната игра.
zdravedae.com
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker