Новини

Каква е истината за упоритите мазнини?

Важно е човек да знае кои мазнини ще загуби, преди да започне, която и да е диета или фитнес програма

Толкова важно е да знаете това, защото истината за това как действат мазнините не се преподават в никое училище.
Има два вида мазнини – здравословна мазнина, от която тялото се нуждае всеки ден, за да защити органите, мускулите и костите, а другата мазнина е нездравословна.

Когато искате да отслабнете и да започнете диета или фитнес програма, спирате ли и мислите ли си кои мазнини ще загубите? Кой го е грижа, нали? Мазнините са мазнини, нали? Но тук грешите.

Има два вида мазнини – здравословна мазнина, от която тялото се нуждае всеки ден, за да защити органите, мускулите и костите, а другата мазнина е нездравословна. Коя мазнина предпочитате да премахнете, здравословната или нездравословната мазнина? Разбира се, нездравословната, защото ако се оттървете от здравословна мазнина или мускули, докато сваляте тегло, ще се я възстановите много бързо, а ако загубите прекалено много здравословни мазнини и / или мускули, тогава най-вероятно ще се сдобиете и с увиснала кожа!
Ето защо е толкова важно човек да знае кои мазнини ще загуби, преди да започне, която и да е диета или фитнес програма. За съжаление, много малко хора днес знаят как работи мазнината, защото всичко и всеки се фокусира върху преброяването на калории, преброяването на мазнини и тежки упражнения, а това е гаранция, че ще загубите само здравословни мазнини и мускули!
Защо?
Тъй като броите калориите или мазнините в храната, защото искате да ограничите консумацията, е като да броите кислородните частици във въздуха, защото искате да ограничите колко кислород да вдишвате – това е смешно!


Нуждаете се от калории и имате нужда от мазнини, защото това е мястото, където е цялата храна, така че премахването на калориите или мазнините от храната е точно като това да се лишите от жизненоважна съставка в тази храна. Това означава, че приемането на храна, за която се твърди, че е нискокалорична и с ниско съдържание на мазнини, действително означава „не добро хранене“. И ако ядете или пиете нещо с изчерпано хранителни качества, където всички калории и мазнини са отстранени, тогава вие буквално ядете мъртва храна! А когато ядете мъртва храна твърде дълго, вие всъщност гладувате, което означава, че губите здравословна мазнина и губите мускули, и двете изглеждат добре на кантара, но можете да очаквате отлепване и увисване ва кожата, тогава мастните клетки ще се надуят дори повече. Трябва да приемате храна, пълна с високо съдържание на протеини и високо хранителни качества, без никакви пестициди или ГМО.
Толкова важно е да знаете това, защото истината за това как действат мазнините не се преподават в никое училище. Така че, преди да сте си причинили сериозни вреди от гладуване от измерването на калории и мазнини или да започнете това трудно упражнение, е по-добре първо да почиствате мастните клетки ежедневно, след това, след като разширените мастни клетки се свият и имате повече енергия, издръжливост и сила, тогава можете да помислите за по – тежки упражнения, ако харесвате такива неща. Но що се отнася до загубата само на нездравословни мазнини, диетите, хапчетата за отслабване и упражненията са абсолютно ненужни за загуба само на нездравословни мазнини.

Общо
Каква е истината за упоритите мазнини?
Заглавие
Каква е истината за упоритите мазнини?
Описание
Важно е човек да знае кои мазнини ще загуби, преди да започне, която и да е диета или фитнес програма.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker