Новини

Предколедно матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“ за пръв път в Русе

Предколедно матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“ за пръв път в Русе

Как да програмираме новата 2020 година и да приемем изобилието в живота си? Колко важна роля в ежедневието ни имат прошката и благодарността? И как да наречем мечтите си, за да се превърнат в реалност? Това ще научим на първото по рода си събитие в Русе – предколедно матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“. Организатор е „EvenTeam“, екип с дългогодишен опит във воденето на тренинги за личностно развитие, тиймбилдинги, семинари и академии за деца и възрастни. 

Всички познаваме хора, които са успели в една или друга професионална и житейска област. Те са си извоювали уважение, постигнали са висок престиж в професията, обществено доверие, социално признание и лично благополучие. Често се питаме можем ли и ние да бъдем щастливи и да постигнем всичко, което желаем без сами да си поставяме спирачки? Сигурно има начини да се справяме още по-успешно с живота.

Невро-лингвистичното програмиране (НЛП) не само дава отговори на всички тези въпроси, но и предоставя техники за изследване на собственото ни поведение, помага ни да осъзнаем към какво конкретно се стремим и да открием успешни модели както в собствения си житейски път, така и в живота на хората от най-близкото ни обкръжение.

В навечерието на новата 2020 година, нека направим така, че да я посрещнем с ясното съзнание какво искаме да ни се случи и как можем да го постигнем. Да изчистим старите мисловни модели и да продължим към новите 365 дни, приемайки с благодарност изобилието в живота си.

На 14 декември и на 21 декември, събота, от 11 до 13 часа, на ул. „Райко Даскалов“ 2, етаж 2, заповядайте на предколедното матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“, за да наречем заедно една нова и прекрасна година, да изпием по чаша вино в красива коледна атмосфера и да споделим усмивките си. Таксата за участие е 25 лева. Местата са ограничени, затова моля заявете своето участие на телефон 0899 875 101.

Общо
Предколедно матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“ за пръв път в Русе
Заглавие
Предколедно матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“ за пръв път в Русе
Описание
На 14 декември и на 21 декември, събота, от 11 до 13 часа, на ул. „Райко Даскалов“ 2, етаж 2, заповядайте на предколедното матине „Моделиране на 2020 по метода НЛП“
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker