МедицинатаНовини

Нов химичен пилинг излиза на пазара

Компания добавя околоочен серум, специфичен за несъвършенства в периорбиталната област

Целта на испанската фармацевтична компания mesoestetic е да продължи да предлага конкретни решения за всяка естетична грижа спрямо високите исизквания на пациентите, искащи да намерят решение на периокуларните несъвършенства.
Специално направен за козметици и дерматолози mesopeel© е най-напредналата серия химичен пилинг.

Специално направен за козметици и дерматолози mesopeel© е най-напредналата серия химичен пилинг. Той включва висококачествени, безопасни, ефективни, контролируеми разтвори, които позволяват да се лекуват естетични проблеми като хиперпигментации, стареене, акне, купероза, розацея, стрии и сега несъвършенства в периорбиталната област.
Целта на испанската фармацевтична компания mesoestetic е да продължи да предлага конкретни решения за всяка естетична грижа спрямо високите исизквания на пациентите, искащи да намерят решение на периокуларните несъвършенства. Това е подтикнало лабораторията да разшири обхвата на химичния пилинг mesopeel©, добавяйки нов продукт – околочния серум mesopeel©. Разтворът е конкретно решение за коригиране на несъвършенствата в околоочната област, като бръчки по клепачите (долни и горни) и външните ъгли на очите, хиперпигментации, отпадналост, загуба на плътност на тъканите, кръгове под очите и загуба на сияние.
Характеристиките на околоочната област – дебелина на кожата, ниска плътност на мастните жлези, лесно раздуване и висока концентрация на капиляри я правят особено чувствителна към този тип условия.
За лечение на тези състояния околоочния серум mesopeel се проявява като хидро-алкохолен гелифициран химически ексфолиращ разтвор, който помога за ускоряване и контролиране на регенерацията на кожата, с видими, незабавни и прогресивни резултати.
Това решение е комбинация от киселини – азелаинова киселина, която отслабва и намалява прогресивните хиперпигментациите; салицилова киселина, която предизвиква силно противодействащо действие и подобрява възстановяването на повърхностната кожна тъкан. С допълнение, в съдържанието има и млечна киселина. Тя е с висока кератолитична сила, която стимулира удебеляването на епидермиса и дермата, съчетана е с повишената концентрация на хиалуронова киселина в извънклетъчната матрица, заедно те осигуряват на кожата с устойчивост и хидратация. Друга съставка в серума е резорцин, фенолно производно с кератолитични и регенериращи свойства, които се борят с хиперпигментации на меланин и изравнява тона. Лимонената киселина подпомага с ексфолиращи, антиоксидантни и противодействащи свойства. И накрая, фитинова киселина, мощен, меден хелатен агент, който усилва задържането на ензима тирозиназа.
Прилагането на околоочния серум mesopeel© предлага видими, незабавни, прогресивни резултати, които са получени на контролирана и безопасна основа за постигане на максимална гъвкавост и ефективност, и са с клинично доказани резултати.
За по-добро разбиране на резултатите трябва да се отбележи, че фармацевтичната група mesoestetic е направила проучвания в подкрепа на комбинираното използване на околоочния серум mesopeel и интрадермално приложение на mesohyal™ MELILOT. Те представляват ефективно, безопасно, всеобхватно решение, което също така се бори и с торбичките под окото в периокуларната област, но и позволява да се получат глобални резултати благодарение на взаимното допълване.

Общо
Нов химичен пилинг излиза на пазара
Заглавие
Нов химичен пилинг излиза на пазара
Описание
Компания добавя околоочен серум, специфичен за несъвършенства в периорбиталната област.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker