Новини

„Софиямед“ изписа хилядното си бебе!

Малкият Калоян получи много подаръци и специален албум-дневник

"Софиямед" изписа хилядното си бебе!
„Софиямед“ изписа хилядното си бебе!

Болница „Софиямед“ отбеляза раждането на хилядното си бебе. То е момче с перфектните размери от 51см. и 3190гр., и носи достойното българскo име Калоян. Бебето проплака в ръцете на акушер-гинеколога с над 40-годишна практика д-р Дарина Владова, а родителите Моника и Петър изказват специалните си благодарности на целия екип на АГ Клиниката за положените грижи и по-специално на АГ специалистите д-р Владова и д-р Валери Нецов, неонатологът -д-р Станка Анчова, неонатологична акушерка- Станислава Станчева, акушерка -Милена Трайкова и анестезиолозите- зав.отделение д-р Людмил Върляков, д-р Йордан Борисов и анестезиологична сестра -Цветелина Цветкова.
На изписването на хилядното бебе днес, неговите родители бяха специално поздравени от управителя на УМБАЛ „Софиямед“ –д-р Йордан Пелев, който им подари специалния почетен медал на „Софиямед“ във формата на сърце, олицетворяващ всеотдайната работа на екипите на болницата в услуга на здравето на пациентите. Бебето получи специален албум –дневник, картичка с пожелание за здраве и книгата „Малкият принц“ с послание за щастливо и усмихнато детство.
Управителят пожела на малкия Калоян да расте здрав и милосърден, да бъде целеустремен в живота и при избора си на професия, да се спре на най-хуманната-тази в сферата на здравеопазването.
Завеждащият отделението по гинекология д-р Валери Нецов и старшата акушерка Нели
Филипова поднесоха на щастливата майка и подарък от името на целия екип на АГ Клиниката на болницата -сребърна монета с лика на св.Мина –покровител на семейството, с пожеланието новият му член винаги да радва родителите си и те да се гордеят с него.
Малкият Калоян и майката Моника бяха изписани от болницата и с още много други подаръци от всички партньори на безплатното Училище за родители на лечебното заведение, сред които са едни от водещите утвърдени марки за козметика и грижа за кожата за новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.

Малкият Калоян получи много подаръци и специален албум-дневник.
Малкият Калоян получи много подаръци и специален албум-дневник.

Управителят на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Йордан Пелев коментира, че раждането на бебе №1000 е истински повод за радост както за АГ Клиниката, така и за цялата болница, тъй като на 9-май тя навърши 3 години от създаването си.
„Поводът може единствено само да радва голямото професионално семейство на „Софиямед“. За изминалите 3 години АГ Клиниката се утвърди в страната с водещите си акушер-гинеколози, а „Софиямед“ като център за ендоскопско лечение на жени с гинекологични проблеми.
Бъдещите майки могат да се чувстват 100% сигурни в ръцете на нашите специалисти, тъй като са взети всички необходими мерки за сигурност. Скоро в АГ Клиниката ще бъде инсталирана и новата система за видеонаблюдение. Всяка родилка чрез персонален код, който ще получи при приема си ще има достъп за 24 часово видео наблюдение на своето бебе. Достъпът ще се осигурява посредством специалната платформа за това на интернет сайта на болницата. Пожелавам здраве както на Калоян, така и на всички деца, родени в „Софиямед“, а на колегите също много здраве, за да могат да продължат да се грижат със същата топлина и отдаденост за всичките си пациенти – майки и бебета, и да има още много щастливи родители, които да си спомнят за тях с признание и обич!, коментира д-р Пелев.

Общо
"Софиямед" изписа хилядното си бебе!
Заглавие
"Софиямед" изписа хилядното си бебе!
Описание
Малкият Калоян получи много подаръци и специален албум-дневник
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker