НовиниХранене и спорт

Специална вечер във вегетарианския и вегански ресторант в Плевен

За гостите готви лично собственичката Юлияна, която нашумя покрай успешното си представяне в MasterCheff

Вегетариански ресторант.
В единствения вегетариански и вегански ресторант в Плевен „Хуммус Хаус” на 29 януари организират специална вечер.

В единствения вегетариански и вегански ресторант в Плевен „Хуммус Хаус” на 29 януари организират специална вечер. Там са добре дошли не само тези, които вече са членове на Българското вегетарианско общество, но и такива, които тепърва искат да навлязат в основите на здравословното хранене и начин на живот, отбелязва организаторката Галя Дунчева.
Ресторантът „Хуммус Хаус” е уникално място, създадено от младата Юлияна Ангелова, която нашумя миналата година покрай успешното си участие в „МasterCheff”, ще посрещне гостите и ще се погрижи лично да приготви вкусни кулинарни вегетариански и веган изкушения. Покрай специалната храна новаците в това общество ще се запознаят и с една друга кауза – правата на животните и планетата, която се нуждае от обич и закрила.
За тези, които все още не познават това очарователно място в Плевен, ще кажем, че то е уютно и цветно, много релаксиращо, а обслужването – приятелско. Както самата собственичка споделя в интервю за сайта www.modenita.bg, целта й е да предложи на своите клиенти здравословна храна, приготвена с благи чувства. Специалитет на Юлияна е, че винаги заговаря своите посетители, за да ги измъкне от ежедневието и да ги разсмее. „Въздухът, водата и храната са неизменна част от живота ни и вярвам, че не трябва да ги приемаме за даденост и несъзнателно да ги консумираме. Иска ми се, докато общувам с клиентите, да ги подсещам, че не може да сме само консуматори, а да имаме отношение към всичко около нас и да сме благодарни”, казва в интервюто си младата кулинарка и вегетарианка.
Всъщност милостта й към животните й дава стимул да избере вегетарианството и йогата като основи на своя живот. Окончателно тя се отказва от месото и рибата преди 5 години. На всички, които искат да потеглят по този път, Юлияна препоръчва да четат подходяща литература, защото това е сериозен избор и човек трябва да подходи с него с познание, както и да се вслушват в организма си. Бившата участничка в MasterCheff e горещ привърженик на разбирането, че ние, българите, имаме достатъчно плодове, зеленчуци и билки, които да ни дарят всички необходими полезни вещества за организма ни. Това не означава, че вносните продукти трябва да бъдат табу особено ако става дума за суперхрани и разрешаване на здравословни проблеми. Тя обаче е от хората, които са убедени, че най-полезно за организма на хората е това, което расте на тяхната земя.

Общо
Специална вечер във вегетарианския и вегански ресторант в Плевен
Заглавие
Специална вечер във вегетарианския и вегански ресторант в Плевен
Описание
За гостите готви лично собственичката Юлияна, която нашумя покрай успешното си представяне в MasterCheff.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker