Новини

Впечатлена съм от вниманието и професионализма на д-р Панайот Панайотов от „МЕДИКА КОР“

Благодаря на личната ми лекарка д-р Радоева, която ме увери, че и в Русе има добри специалисти, казва читателка на "Здраве да е"

Д-р Панайот Панайотов от русенската кардиологична болница „МЕДИКА КОР“ подхожда с изключително внимание и професионализъм към пациентите си. Впечатлена съм от неговото отношение и обстойния преглед, след който се почувствах по-спокойна и убедена, че съм попаднала на точния специалист. С тези думи се обърна към редакцията на „Здраве да е“ негова пациентка от Русе. Мая Илиева пожела да благодари от страницата на електронното издание на кардиолога. Наложило й се да посети специалист след прекаран Ковид-19, тъй като в пост ковидния период усещала неразположение, изморяване, сърцебиене, придружено с вариращо кръвно налягане.

„Първоначално се бях насочила към специалист в София, но благодаря на личната ми лекарка д-р Радоева, която ме увери, че и в Русе има добри специалисти. Тя ми разказа за д-р Панайотов, който по думите й, има подход към пациентите си и колегите му постоянно го търсят за консулти. Макар че е млад, той вече има зад гърба си 10-годишен опит в „Медика кор“ и участия в конгреси в редица европейски държави, сред които Франция, Германия и Швейцария.

Обстойният кардиологичен преглед включваше електрокардиография (ЕКГ), измерване на артериалното налягане и оценка на сърдечно-съдовия риск. Това, което ми допадна е, че изслушва всички оплаквания на пациента, обсъждат се съпътстващи заболявания и чак тогава се взема решение за последваща терапия. Уверих се, че в работата си прилага съвременни и актуални методи на диагностика, затова се обърнах към редакцията на „Здраве да е“, надявайки се тази информация да достигне до повече хора.

Не е необходимо за всяко нещо да тичаме в София, защото и в Русе има добри специалисти. Д-р Панайотов определено е един от тях и още веднъж му благодаря за топлото и професионално отношение, се казва още в писмото на читателката ни.

Общо
Впечатлена съм от вниманието и професионализма на д-р Панайот Панайотов от "МЕДИКА КОР"
Заглавие
Впечатлена съм от вниманието и професионализма на д-р Панайот Панайотов от "МЕДИКА КОР"
Описание
Благодаря на личната ми лекарка д-р Радоева, която ме увери, че и в Русе има добри специалисти, казва читателка на "Здраве да е"
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker