Новини

Работилница за дигитални умения набира участници

Startup Factory разчита на обратната връзка и предложенията на потенциалните участници в Работилницата за дигитални умения

Startup Factory - уъркшопи.
Работилницата предвижда организирането на серия от тематични курсове, уъркшопи, демонстрации и менторски сесии, които са насочени към развитие на дигиталните и техническите умения на русенци.

Startup Factory стартира дейности по проект „Работилница за дигитални умения“ – одобрен в рамките на конкурса „Знание и растеж“, който е организиран от Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и подкрепен от ВН – Социален проект на Еконт. Работилницата предвижда организирането на серия от тематични курсове, уъркшопи, демонстрации и менторски сесии, които са насочени към развитие на дигиталните и техническите умения на русенци.
Няма ограничения за възрастта на участниците в курсовете на Работилницата за дигитални умения, а повечето от уъркшопите ще са подходящи за начинаещи без предварителни знания и опит. Заниманията ще бъдат ориентирани към разработка на конкретни проекти – прототипи, хардуерни продукти и др. Участието в курсовете ще е безплатно, но Startup Factory си запазва възможността да одобри участници заявили желание за определен курс след кратко интервю и запознаване с тяхната мотивация и ангажираност. За някои от уъркшопите ще е необходимо участниците да ползват собствени преносими компютри.
Програма на курсовете на Работилницата:
1. Курс по 3D дизайн – стартира на 25 юни.
2. Курс по сглобяване и управление на дрони – стартира около 10 юли.
3. Курс за управление на проекти и ефективна комуникация – стартира около 25 юли.
4. Курс за основни дигитални умения (мейлинг, управление на съдържание, социални мрежи, форми и анкети, обработка на изображения, дигитални безплатни инструменти и др.) – стартира около 15 юли.
5. Курс по роботика – стартира в началото на септември или по-рано.
6. Курс по SEO или онлайн търговия.
7. Курс по основи на софтуерната разработка.
8. Курс за Google Adwords.
9. Курс Въведение в Ubuntu.
10. Други курсове.
Startup Factory разчита на обратната връзка и предложенията на потенциалните участници в Работилницата за дигитални умения. Може да споделите в кои тематични направления желаете да се организират уъркшопи и курсове тук. Организаторите ще ви информират за предстоящи инициативи, които отговарят на вашите интереси.
Предстоящите курсове ще бъдат обявявани в интернет страницата на Startup Factory, в социалните мрежи, партньорите на Работилницата и русенски медии.

Общо
Работилница за дигитални умения набира участници
Заглавие
Работилница за дигитални умения набира участници
Описание
Startup Factory разчита на обратната връзка и предложенията на потенциалните участници в Работилницата за дигитални умения.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker