Новини

„Здраве да е“ празнува осми рожден ден

"Здраве да е" празнува осми рожден ден

Днес празнуваме своя рожден ден!

Преди осем години, точно на 5 септември, „Здраве да е” се появи в интернет пространството, скъпи читатели, за да бъде ваш съветник из многобройните традиционни и алтернативни методи за лечение, за средствата и начините, с които дълго можете да запазите младостта на тялото, ума и духа си. Ние вярваме, че само това е „Светата Троица” на човешкото здраве и щастие.

Благодарим на всички свои верни читатели, които ни се довериха и благодарение на които днес имаме повод за празник.
Благодарим и на всички специалисти, не само от областта на медицината, които споделиха пред „Здраве да е” своите знания и напътствия. На хората, които бяха вдъхновяващ пример за нас и нашите читатели. Без тях нямаше да успеем да пораснем.
Благодарим, разбира се, и на всички наши рекламодатели, които повярваха в успеха на проекта ни и го подкрепиха. Надяваме се, че и ние сме им били полезни и вярваме, че нашето сътрудничество ще се развива и в бъдеще.
След първите осем години, „Здраве да е” вече стъпва по-уверено и има нови творчески планове. Осмицата е символ на безкрайността и женското начало, затова си пожелаваме да продължим да празнуваме още много рождени дни заедно и с кадифена ръкавица да ви поднасяме интересни и полезни материали още + безкрайно време.

На всички наши партньори и на самите себе си желаем да се заредим с позитивната енергия на „Здраве да е”!

Общо
"Здраве да е" празнува осми рожден ден
Заглавие
"Здраве да е" празнува осми рожден ден
Описание
Осмицата е символ на безкрайността и женското начало, затова си пожелаваме да продължим да празнуваме още много рождени дни заедно и с кадифена ръкавица да ви поднасяме интересни и полезни материали още + безкрайно време.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker