Новини

Нов магазин за риба отвори врати на пазара в „Чародейка“

Нов магазин за риба отвори врати на пазара в "Чародейка"
Нов магазин за риба отвори врати на пазара в „Чародейка“

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов откри нов магазин за риба в кв. „Чародейка“.

Заедно с него, лентата на рибния магазин „Свети Николай“ прерязаха собственикът Николай Иванов и управителят на „Общински пазари“ Кунчо Кунчев.
„След реновирането на пазара в квартал „Чародейка“ през 2014 г., беше взето решение на свободния терен до новия пазар, да се изгради Специализиран обект за продажба на риба, предвид липсата на такъв магазин в русенския квартал. Днес той вече е факт“, заяви Кунчо Кунчев.

Магазинът работи от днес
Магазинът работи от днес

„Ще направим всичко възможно да подобряваме визията на кв. „Чародейка“, тъй като той е един от най-големите в Русе“, заяви кметът. Той допълни, че хората в квартала ще са доволни от новите магазини и поздрави всички с новата придобивка.
На пазара в този квартал е изграден още един нов обект за производство и продажба на пиле на грил и готови храни. Новите магазини са проектирани и изработени така, че максимално добре да отговорят на изискванията за дейността, за която са предназначени и да могат да улеснят наемателите. Обектите са с модерен и раздвижен дизайн, имат инсталации, съобразени с предназначението им, вътрешното разпределение предлага удобства за съхранение и обработка на храните, рибата и рибните продукти, както и улеснен избор за клиентите. Предвидени са местата за разполагане на аквариумите за жива риба, настилката е съгласно най-новите изисквания на Агенцията по храните, ел. инсталацията, водопровода и канализацията са със специално изпълнение, съобразено с изискванията за тази дейност.
Фирмата – наемател „Фиш норд“ от години разполага с огромни язовирни площи и отглежда риба далеч от промишлени и райони със замърсени въздух и вода. При клиентите пристига жива риба, с доказан произход и качества. Това, което не се среща като видове в нашата страна и морска риба от Средиземно море, се осигурява чрез директен внос от Гърция.
Амбициите на ръководството на „Общински пазари“ ЕООД са свързани с подобряване на средата на територията на всички обекти, стопанисвани от дружеството. Стремежът е пазарите в русенските жилищни квартали да придобият вид, аналогичен на този на Централен общински пазар и на вече модернизираните обекти.

Общо
Нов магазин за риба отвори врати на пазара в "Чародейка"
Заглавие
Нов магазин за риба отвори врати на пазара в "Чародейка"
Описание
Кметът на Община Русе Пламен Стоилов откри нов магазин за риба в кв. „Чародейка“.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker