НовиниХранене и спорт

Адаптогени и суперхрани гонят пролетна умора

Как да се справим с досадната пролетна умора е въпросът, на който в биомагазина „Тайната градина“ имат отговор.
Как да се справим с нашата пролетна умора?

Как да се справим с досадната пролетна умора е въпросът, на който в биомагазина „Тайната градина“ имат отговор. Решението е приемът на адаптогени и то на най-подходящите за справяне с умората, стреса и отслабения имунитет. Сега е времето да се справим с проблема и да подхраним тялото с енергия. Най-подходящи за пролетта са четирите адаптогена:

Сибирски женшен, Мака, Котешки нокът и Фалопия
Защо точно тези адаптогени? Защото:

Сибирският женшен/корен/ е тоник за имунната система, справя се със стреса, бори умората и психическото претоварва, дава работоспособност, влияе добре на надбъбречната жлеза, справя се с простудните болести и грипа.
Коренът на суперхраната Мака дава силна енергия, облекчава физическата и психическа умора, слави се като афродизиак, подхранващ мъжката потентност, а при жените, регулиращ хормоналния баланс.
Котешкият нокът/увивно растение, подобно на лианата/ е изключителен имуностимулатор с високо съдържание на алкалоиди, танини и фитохимикали, помага за освобождаване на тялото от свободните радикали.
Фалопията е известна като коренът на дълголетието. Тя е силен антиоксидант и е богата на цинк и желязо. Поддържа функциите на черния дроб, бъбреците и кръвта и подсилва имунната система на човека.

Решението е приемът на адаптогени и то на най-подходящите за справяне с умората
Решението е приемът на адаптогени и то на най-подходящите за справяне с умората

И четирите растения и билки в подходящ за консумация вид, могат да се намерят в „Тайната градина“, който отскоро откри и онлайн магазин. Адресът му е BIOMAGAZIN-BG.COM
Освен продуктите, които могат да се поръчат онлайн, тук може да се разбере и философията на собствениците Ралица и Мариян, а тя е че :
“ В модерния забързан свят хората обръщат все по-малко внимание на това, с какво се хранят и каква козметика ползват ежедневно. Акцентът, на който залагаме в био магазина е популяризирането на културата на здравословното хранене и начин на живот. Това е един социален проект за информираност и по-голям достъп на хората до истинска храна и козметика!
Затова девизът ни е Живот в хармония с вътрешната и външната природа!
След първата година на био магазина ни в Русе, решихме да разширим проекта си като създадем този онлайн магазин!
За нас винаги е бил важен личният контакт с всеки клиент. Благодарение на всички вас, ние успяхме да вървим напред и да популяризираме здравословния начин на живот сред русенци. Желанието ни е много повече семейства да живеят природосъобразно и „био“, и така всички да възпитаме децата си като едно цяло поколение добри хора“
Със стартирането на проекта за онлайн магазин Ралица и Мариян искат да улеснят потребителите, които са заети с бизнес, имат малки деца и нямат възможност да излизат, както и хората, които живеят извън Русе, да направят своите поръчки по интернет. Доставката с транспорт на магазина, е безплатна.

Автор: Валентина Караджова
Снимки: „Тайната градина“

Общо
Адаптогени и суперхрани гонят пролетната умора
Заглавие
Адаптогени и суперхрани гонят пролетната умора
Описание
Как да се справим с досадната пролетна умора е въпросът, на който в биомагазина „Тайната градина“ имат отговор.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker