Новини

Алисе Муртезова: Пред Бог всички сме равни

През професионалната си кариера Алисе Муртезова работи в посока осигуряване на равни възможности за благоденствие на всички, без значение религия, пол, възраст или социално положение.
Кандидатът за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ – Русе, Алисе Муртезова направи дарение от 24 стола на храм „Св. Параскева” в с. Тетово по случай църковния празник.

Кандидатът за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ – Русе, Алисе Муртезова направи дарение от 24 стола на храм „Св. Параскева” в с. Тетово по случай църковния празник. На 14-ти октомври /Петковден/ се отбелязват 145 г. от основаването на храма, който е  построен по време на управлението на султан (Абдул) Азис, при Българския екзарх Антим, митрополит Григорий и енорийския свещеник Сава.

По време на обръщението си административният директор на Лечебни заведения „Медика“ и дългогодишен доброволец и активист в БЧК  – Алисе Муртезова заяви, че въпреки че тя самата не е християнка, дълбоко уважава всички религии и за нея „Всички вярващи носят доброто в сърцето си“. Самата тя нееднократно е била дарител на редица религиозни учреждения, като спазва убежденията си, че „Пред Бог всички сме равни“.

През професионалната си кариера Алисе Муртезова работи в посока осигуряване на равни възможности за благоденствие на всички, без значение религия, пол, възраст или социално положение. Тя е сред инициаторите на редица изнесени кампании за безплатни профилактични прегледи на жителите на цяла Русенска област. Като кандидат за общински съветник, тя непрестанно се допитва до мнението на русенци за важни въпроси под формата на отворени срещи, място за предложения в управляваните от нея лечебни заведения и изнесени инициативи с цел установяване на проблемите на русенци и търсене на решения за справяне с тях.

В месеца, посветен на предизборна кампания, Алисе Муртезова отправя апел към всички лица на политическата сцена да бъдат толерантни и етични в провеждането на агитационните си кампании!

Може да подкрепите Алисе Муртезова, като гласувате за нея с преференция № 104 от листа № 43.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Общо
Алисе Муртезова: Пред Бог всички сме равни
Заглавие
Алисе Муртезова: Пред Бог всички сме равни
Описание
Тя е сред инициаторите на редица изнесени кампании за безплатни профилактични прегледи на жителите на цяла Русенска област.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker