Новини

Аура камера и Биоскенер в „По пътя на познанието“

Наименованието Аура означава „лек полъх на вятъра“

Познанието за човешката Аура датира от древни времена, още преди хиляди години.
Познанието за човешката Аура датира от древни времена, още преди хиляди години.

Повечето от вас вече са чували за „По пътя на познанието“. И този път те предлагат нещо интересно и достъпно за хората, които желаят да научат повече за своя вътрешен невидим свят. Това, за което ви говоря се нарича Аура камера и е разработено от Калифорнийския Технически Университет в Лос Анджелис. В България уредът е достъпен за всеки.
Какво представлява аурата на човека?
Познанието за човешката Аура датира от древни времена, още преди хиляди години. Най-впечатляващото е, че това Познание води началото си от… нашите земи. На територията на днешна България в древността е живял народ, наричал себе си Арии. В превод това означава сияйни, блестящи, носители на светлината. Тяхното познание за мирозданието в последствие било записано в едни от най-старите писмени източници, намирани някога – индийските веди. Точно там за първи път намираме информация за фините структури на човешкото тяло или най-общо казано – АУРА. Наименованието Аура означава „лек полъх на вятъра“. От гледна точка на науката това е сбор от енергийни био-полета, които обгръщат човешкото тяло, а като цялостна структура има формата на яйце. Аурата е точен аналог на атмосферата на земята. Тези структури съдържат в себе си важна информация за човек – като характер, настроение, състояние, хармоничност и заболявания.
Интересен е фактът, че още през ХIX век, учените регистрират присъствието на аура не само при хората, а също така и при растения, животни, минерали, дори и метали. Първи опити за документирането на тази фина субстанция се правят в края на ХIХ век от Никола Тесла и от голям брой водещи учени. Те успяват да докажат нейното съществуване, но не успяват да я заснемат. В миналото е имало хора, надарени с духовно зрение, които са можели да наблюдават аурата на човека с просто око, като някои дори са я рисували. Твърди се, че сиянието изобразено около главите на светците, всъщност представлява рисунка на тяхната аура. В днешно време, парапсихолозите имат доказателства, че някои от децата, благодарение на техния чист и необременен Ум, виждат Аурата и нейните цветове, затова в техните рисунки има зелени кучета и оранжеви дървета.
Аурата на човека би могла да има 9 основни цвята, всеки от които отразява мирогледа, състоянието, нагласата и начина на живот на съответния човек.
Червена Аура – Това е цветът на спортистите, а също и на хората, които са концентрирани в материалния свят и използват енергията си за физическа дейност или постигане на успехи на материално ниво.
Оранжева Аура – Оранжевото е цветът на хората, които обичат приключенията, движението, пътуванията, силните усещания. Зареждат се като се движат и по този начин изучават света.
Жълта Аура – Такава имат философски настроените натури, които се стремят да си обяснят света с помощта на логиката и осмислянето на нещата. Освен това, в жълто светят и творческите натури – писатели, художници, артисти и… счетоводители.
Зелена Аура – Зеленото е цветът на природата и принадлежи на тези, които се зареждат от връзката с планината, водата и земята. Това са хора, отдадени на любовта и стремящи се към баланс и хармония.
Синя Аура – Това е първият по-фин цвят, който отговаря за грижата за другите и комуникацията. Негови носители са учители, журналисти и всички, които поставят добруването на останалите над собственото си благо.
Индигова Аура – Това е цветът на шестата чакра, която вибрира в индиговия спектър и се свързва със засилена интуиция и висока чувствителност към фините неща в живота. Именно такива са т.нар. „индигови хора“. Чувството за справедливост е водещо в техния мироглед.
Виолетова Аура – Този цвят съчетава в себе си червеното и индиговото, като допринася за справяне както в материалния, така и в духовния свят.
Лавандулова Аура – Притежава изключително фина вибрация на високи честоти, отдалечаващи човека от „тримерния свят“. Хората с такава Аура имат усещания и стремежи към фините светове, колкото е възможно по-далеч от материалното, което за тях остава до голяма степен непонятно.
Бяла Аура – Свързва се с трансцедентни изживявания и изцяло преобладаващо усещане за духовните светове. Бялата Аура има кристална структура, обединяваща в себе си всички останали цветове. Някои от тези хора притежават свръхсетивни способности.

Биоскенерът е другото високотехнологично устройство, което ще ви помогне да опознаете себе си.
Биоскенерът е другото високотехнологично устройство, което ще ви помогне да опознаете себе си.

Биоскенерът е другото високотехнологично устройство, което ще ви помогне да опознаете себе си. Апаратът в рамките на една минута отчита над 200 здравни показатели и дава пълна информация за състоянието на организма. Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът дава пълна информация за над 26 органи и системи – сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др. Биоскенерът използва научните постижения в електронните технологии. Той отчита слабото магнитно поле на човешкото тяло, и след усилване и обработка на данните от вграден микропроцесор, ги сравнява със стандарти от заболявания и ги отразява в конкретни стойности.
Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, пред болестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.
Според Квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос (спинът) и промяната на орбитното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите (съставляващи материята), промяна на микро и макро молекулярно ниво, промяна на клетъчно и в крайна сметка на тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато спинът на електроните и тяхната орбита около атомното ядро се промени, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълнистава изключително слаба, обикновено от нано гаус до микро гаус (гаус е единица за измерване за плътност на магнитен поток). Честотата и енергията на слабото магнитно поле се отчитат от сканиращата ръкохватка. След това резултатите се съпоставят от вграден микропроцесор с резонантния спектър на квантовите стандарти при болест. След като честотата и енергията се усилят и обработят от софтуерната програма се регистрира съответна стойност (от положителна до отрицателна). Размерът на тази стойност определя естеството и степента на заболяването.
Увредените клетките са различни от нормалните клетки и електромагнитните вълни излъчвани от тях също са различни от електромагнитните излъчвания на нормалните клетки. Био-скенерът тестващ различията, изпраща стандартни вълни спесимена (образеца) на увредени клетките. Ако пациентът има увредени клетки, ще се появи резонанс и устройството ще регистрира сигнала. Колкото е по-голям броя на увредените клетки, толкова по-интензивен е сигналът и квантовата стойност клони към положителна стойнoст. Ако няма увредени клетки, няма да се появи резонанс и квантовата стойност ще клони към отрицателна стойност. На подобен принцип работят и радиовълните. Има много радиовълни в пространството. Ако искате да слушате определена програма, то Вие трябва да настроите радиото на определената честота, при което се появява резонанс и вие можете да слушате съответната радио програма. Същият принцип е използван и при Био-скенера.
Всички измервания стават с предварително записване на час на телефон: 0889 901 660
или 0899 022 521
Специални пакети:
– Аура камера + Биоскенер – 32 лв.
– Общ пакет за трите измервания – 48 лв.

Общо
Аура камера и Биоскенер в „По пътя на познанието“
Заглавие
Аура камера и Биоскенер в „По пътя на познанието“
Описание
Наименованието Аура означава „лек полъх на вятъра“ .
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker