Новини

Световнопризнат специалист в инвитрото ще консултира безплатно в София

Д-р Ниязи Тургут е в България на 8 и 9 април по покана на „Медикъл Караджъ“

Д-р Ниязи Емре Тургут
Д-р Ниязи Емре Тургут, специалист по акушерство и гинекология от група болници „Мемориал“ (Турция), ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София.

Д-р Ниязи Емре Тургут, специалист по акушерство и гинекология от група болници „Мемориал“ (Турция), ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София. Световнопризнатият лекар ще гостува в България на 8 и 9 април по покана на „Медикъл Караджъ“.
Д-р Тургут е от екипа на проф. Семра Кахраман, ръководител на Центъра за репродуктивна медицина към „МЕМОРИАЛ-Шишли” (Истанбул) и председател на Международната асоциация за предимплантационна генетична диагностика. „Мемориал“ е носител на престижната световна награда „Най-добър център за лечение на стерилитет”, връчена през 2015 г. в Лондон.
По време на визитата на д-р Тургут в „Медикъл Караджъ“ Сега семейства от България, които се интересуват от услугите на Центъра за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“, могат да проведат първоначална консултация и да се информират за възможностите за лечение в техния случай на място в София.
Около 10-15 % от двойките по света се сблъскват с репродуктивни проблеми. Според статистиката проблеми с репродуктивното здраве има над 270 000 двойки в България. Консултация с лекар се препоръчва, ако не се реализира бременност по естествен път в продължение на една година, а ако жената е над 35-годишна възраст – в продължение на 6 месеца. Нарушения в менструалния цикъл, спонтанни аборти, наличие на хромозомни заболявания при някой от родителите също предполагат посещение при специалист.
Центърът за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“ е предпочитана дестинация за семейства от цял свят, които не успяват да се сдобият с бебе по естествен начин. Високата успеваемост е причина пациентите да се обръщат към неговите специалисти. При млади двойки бременност се постига в 65 % от случаите, а при жени над 40 години или с вече с над 3 неуспешни опита, шансът за зачеване е 25 %.
Тези резултати са много над средното в световен план. Затова към центъра годишно се обръщат над 3000 двойки, много от които от чужбина.
Сега семейства от България, които се интересуват от услугите на Центъра за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“, могат да проведат първоначална консултация и да се информират за възможностите за лечение на място в София, в „Медикъл Караджъ“ . За целта е необходимо пациентите да се запишат предварително по телефона и да носят със себе си пакет изследвания. По-конкретна информация може да се намери на този линк – https://medikara.bg/d-r-turgut-u-nas.

Общо
Световнопризнат специалист в инвитрото ще консултира безплатно в София
Заглавие
Световнопризнат специалист в инвитрото ще консултира безплатно в София
Описание
Д-р Ниязи Тургут е в България на 8 и 9 април по покана на „Медикъл Караджъ“.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker