Новини

Измерване с аура камера и био-скенер в Русе

Диагностиките ще се извършат от Елена Терзиева и Тодор Христов

Измерване с аура камера и био-скенер в Русе.
Измерване с аура камера и био-скенер в Русе.

Има много начини да сме здрави и щастливи. Доброто здраве е предпоставка за щастлив живот. Още от дълбока древност хората са се стремили към идеалното равновесие: здрав дух в здраво тяло. И вие може да се погрижите за здравето си – като проучите състоянието си, а ако има проблем – просто изберете най-разумния метод за лечение.
Има няколко лесни правила затова как да сме здрави и ако ги знаем и спазваме ще се радваме на здраве, енергия и добро настроение. Благодарение на тях, човек може да си върне доброто здраве, ако вече го е изгубил!
На 19 ноември, четвъртък от 18:00 часа в BH Cultural Center, ще се проведе лекция и специалисти ще разкрият кои са начините и запознаят присъстващите с доказано ефективния подход към здравето на Корал клуб!
От „По пътя на познанието“ ще гостуват в Русе с:
1. Аура Камера – електромагнитна диагностика с последен клас Aura Video Station
2. Био-скенер – сканиране на тялото с най-новия модел квантов анализатор
3. Аналитична везна ТАНИТА – измерване на физическите параметри
Те ще бъдат тук на 20 и 21 ноември 2015г. от 10:00-18:00. Всеки, желаещ да се запише, може да го стори на тези два телефона – 0889 901 660 или 0899 022 521.
Всички присъстващи и записали се предварително ще имат възможността да направят пълна диагностика на своето енергийно и физическо тяло чрез три различни метода на изследване на промоционална цена:
1. Електромагнитна диагностика с последен клас Aura Video Station (Аура Камера), произведена от компанията Inneractive, доайен в електромагнитната диагностика (цвят,
форма, нива на стрес, емоционална стабилност, състояние на чакровата система, нарушения в електромагнитното поле и мн. др.) – специална цена за Русе – 40 лв.
2. Пълно сканиране на тялото (над 200 показателя – сърдечно-съдова система, стомашно-чревен тракт, чернодробна функция, заболявания на костите и мн. др.) с най-новия модел био-скенер + анализ и интерпретация на получените резултати – специална цена за Русе – 40 лв.
3. Измерване с аналитична везна ТАНИТА (тегло с изключителна прецизност, процент на мазнини в цялото тяло, процент на течности в цялото тяло, мускулна и костна маса, индекс на телесна маса, соматотип, метаболитна възраст и др.) – специална цена за Русе – 30 лв.
4. Специални пакети:
– Аура камера + Биоскенер – 65 лв.
– Общ пакет за трите измервания – 90 лв.
Измерванията ще се проведат от Елена Терзиева, нутриционист и Тодор Христов, специалист по измерване на електромагнитното поле и радиестезия. Всички измервания стават с предварително записване на час на телефони: 0899 022 521 или 0889 901 660.

Общо
Измерване с аура камера и био-скенер в Русе
Заглавие
Измерване с аура камера и био-скенер в Русе
Описание
Диагностиките ще се извършат от Елена Терзиева и Тодор Христов.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker