Новини

Тримесечен курс по медитация стартира в Бургас

Курсът по медитация ще води Тодор Христов
Курсът по медитация ще води Тодор Христов

Курс по медитация – за развитие на интуицията и разгръщане на естествено заложения потенциал у всеки от нас започва в Бургас. Организаторите от холистичен център „По пътя на познанието” обещават, че след курса ще разберете каква е структурата на мирозданието, вашата мисия в живота, как да развиете интуицията си, да се справите с емоциите, да впрегнете силата на Ума си във ваша полза и да се поддържате в добро здраве и винаги заредени с енергия. Курсът се базира на практически упражнения и стимулира личната опитност и преживявания на участниците. Теоретичната част е съобразена с духовните търсения на всеки от групата, но без да излиза отвъд това, което е вече научно обосновано и доказано. И въпреки това пътешествието ще отведе участниците отвъд границите на триизмерния свят, развивайки умения, извън всичко, което сме учили досега като целта е да си създадем визия за реалните човешки способности и същността на видимия и невидимия свят.
Всеки, който желае да постигне това, е добре дошъл на Курса по МЕДИТАЦИЯ: ПЪТЯТ КЪМ ПОЗНАНИЕТО. При желание на участниците в курса, ще се посети едно от най-древните светилища в България, където ще се проведат практически медитативни упражнения. В началото на всяка от 10-е лекции се предвижда обсъждане на резултатите от практическото приложение на поставените задачи от предишната среща. За всеки участник в курса, цената на индивидуално замерване с последен клас Аура камера е с 50% отстъпка.
Курсът започва на 7 октомври от 18 часа в град Бургас на ул. „Марагидик” 14, ет. 2. Цената е 250 лева като има възможност за заплащане на вноски, а за записване могат да се използват телефони: 0899 022 521 или 0889 901 660.

Курсът се базира на практически упражнения и стимулира личната опитност и преживявания на участниците
Курсът се базира на практически упражнения и стимулира личната опитност и преживявания на участниците

Водещ на курса е Тодор Христов – специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според Тодор Христов така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.
Тодор Христов участва активно в специализирани семинари, както и провежда свои, в цялата страна, засягащи многобройни и наболели въпроси, като се стреми винаги да извежда най-доброто решение, за всеки един участник.
Провежда турове-семинари, на силно енергийни места из България. Целта на тези събития, които организира заедно с негови партньори, е да се събират хора с еднакви интереси и да се създават дълготрайни приятелства, да се информират хората за ценната история и дълбоката древност, които притежава страната ни.
В момента Тодор Христов работи усилено за изграждането на центрове-училища, където ще бъдат въведени нови, алтернативни методики за обучение от специалисти, неподвластни на досегашните догми и правила и които ще бъдат насочени към деца и възрастни, като основната цел на тези центрове-училища е да помогнат на възможно повече хора да бъдат здрави и щастливи, както и да достигнат абсолюта на своите възможности.

Общо
Тримесечен курс по медитация стартира в Бургас
Заглавие
Тримесечен курс по медитация стартира в Бургас
Описание
Курс по медитация - за развитие на интуицията и разгръщане на естествено заложения потенциал у всеки от нас започва в Бургас
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker