Новини

Облекчение на симптомите на Хашимото с кратом

Натуропатичните лекари не приемат теорията, че тялото ни загадъчно решава да започне да се атакува

Обикновено Хашимото е болест, която се появява по-често в средна възраст.
Тиреоидът на Хашимото причинява умора, наддаване на тегло, болка в мускулите и ставите, безпокойство, депресия и др.

Тиреоидитът на Хашимото причинява умора, наддаване на тегло, болка в мускулите и ставите, безпокойство, депресия и др. Все по-голям брой са страдащите, които не са доволни от конвенционалните медицински процедури, но намират облекчение в азиатското ботаническо растение кратом .
Щитовидната жлеза е много важна ендокринна жлеза, разположена в предната част на гърлото, точно под „Адамовата ябълка“. Това е център за регулиране на много ендокринни функции. Уикипедия има какво да каже за функцията на щитовидната жлеза: „щитовидната жлеза контролира колко бързо тялото използва енергия, прави протеини и контролира чувствителността на тялото към други хормони. Тироидът също така произвежда калцитонин, който играе роля в калциевата хомеостаза. “
Защо толкова много млади хора страдат от различни страшни заболявания, като тиреоидит на Хашимото и синдром на Ehlers-Danlos? (Обикновено Хашимото е болест, която се появява по-често в средна възраст.) И защо толкова много хора намират по-добро качество на облекчение от югоизточноазиатската билка, кратом? Трябва да се направят проучвания, за да се разбере защо това растение е толкова полезно за широк спектър от заболявания, включващи симптоми на болка, мозъчна мъгла и когнитивни затруднения, липса на енергия и др.
За съжаление, медицински проучвания за доказване на стойността на кратом при лечение на заболявания като тиреоидът на Хашимото са малко вероятни, поради свързаните с тях разходи и ниския потенциал за печалба.


Това не спира пациентите, изморени от конвенционалните лечения, да се опитват да се излекуват с кратом.
Натуропатичните лекари не приемат теорията, че тялото ни загадъчно решава да започне да се атакува, причинявайки това, което лекарите наричат автоимунност.
Медицинските лекари следват основната алопатична школа по мислене, която благоприятства използването на фармацевтични лекарства за медицински проблеми, които от гледна точка на натурапатите са само хранителни недостатъци. Медиците предписват лекарства, които управляват само симптомите на заболявания, за които признават, че нямат лечение. Натуропатите вместо това предписват медицински качествени хранителни добавки, които допълват хранилищата на тялото ни с хранителните вещества, които ни липсват. Те получават добри резултати – по-добре от традиционните лекари – на много по-ниска цена. За съжаление, поради политическата сила на сравнително новата фармацевтична индустрия, фармацевтичните продукти са покрити от застраховки и Medicare / Medicaid, но по-евтините (но по-ефективни) природни хранителни добавки и билки не са. А трябва да бъдат.
Това несъответствие води до резултати от лечението, които са под нормалния стандарт, докато докарват почти 20% от брутния вътрешен продукт на САЩ в касите на фармацевтичните компании. Това наистина трябва да бъде разрешено от властите, ако те не са напълно омагьосани от лобистките усилия на фармацевтичната индустрия и даренията от кампании, които все повече се разглеждат като подкупи от избирателите.
Фармацевтичните лекарства със сигурност имат своето място в медицината, но очевидно не служат на обществеността така както трябва, защото синтетичните химически лекарства са единствената възможност, която се заплаща от застраховката. Когато билките като кратом осигуряват по-добро симптоматично облекчение, по преценка на пациента, защо да не са покрити от застраховката?

Общо
Облекчение на симптомите на Хашимото с кратом
Заглавие
Облекчение на симптомите на Хашимото с кратом
Описание
Натуропатичните лекари не приемат теорията, че тялото ни загадъчно решава да започне да се атакува.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker