Новини

Добре дошли!

Скъпи приятели,
5 септември 2013 година е рожденият ден на създаденото с много любов и ентусиазъм електронно издание „Здраве да е!”.
Интересни новини и полезна информация в областта на медицината, здравеопазването, психологията, храненето и природните лекове, поглед към обширната и вълнуваща тема за родителството и децата- всичко това екипът ни ще се постарае да Ви поднася с желанието да Ви бъде полезен. Както може би вече сте се досетили, каузата на нашето издание е Здравето – физическо, психическо и духовно.
Един древен мъдрец, Талес от Милет, казва: „Блаженството за тялото е здравето, за ума – знанието.” Понеже ние напълно споделяме мъдростта на този афоризъм, Ви предлагаме заедно да потърсим блаженство за нашите тела и умове. Заедно е по-лесно, по-бързо и по-вдъхновяващо.
Вие, нашите читатели, можете напълно да разчитате на актуална и достоверна информация. Можете да ни пишете какви теми Ви вълнуват, а ние ще намерим точните и уважавани специалисти, които да споделят мнението си от страниците на изданието.
В „Здраве да е” всеки ден очаквайте любопитни и полезни новини, срещи с лекари и фармацевти, с хомеопати, холестици и всички останали специалисти, които изповядват традиционна или алтернативна медицина. В днешно време е важно да сме информирани. Само тогава можем да направим правилния избор как да се профилактираме, лекуваме и да постигнем балансирано здраве.
Прохождаме, заредени с много енергия, която се надяваме да усетите и Вие. Помагайте ни да вървим по пътя към един по-добър и качествен живот, тук, в България.
Пожелаваме на всички наши читатели, настоящи и бъдещи приятели – Здраве да е!
От екипа

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker