Новини

Мексикански учени показват в София мумия на извънземно

Научен форум обсъжда у нас извънземни цивилизации и космически феномени

Мексикански учени показват в София мумия на извънземно.
Мексикански учени показват в София мумия на извънземно.

Наши и чужди учени от петък до неделя обсъждат в София извънземните цивилизации и неидентифицирани космически феномени. По време на международния форум на тема „Космос, екология, сигурност” в Руския културно-информационен център мексикански учени показаха снимки на мумия на извънземно, съобщава вестник „Телеграф”.
Находката била открита в пирамида на ацтеките още преди 10 години, но едва наскоро била представена пред широката общественост. Мумията първо била сметната за мутант, но изследванията показали, че ДНК на съществото няма нищо общо с ДНК-то на човека и други земни биологични организми.
Според астрофизика проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания на БАН мумията е висока около 50-60 сантиметра и има несъразмерно голяма глава, което се дължи на изменението на костната система при продължителен престой в състояние на безтегловност.
Както стана ясно, по време на форума ще бъдат обсъдени неидентифицирани факти, за които все още няма убедително обяснение. Представители на Френската космическа агенция споделиха в предаването „Преди обед” , че милиони хора по света виждат странни неща, но за около 90 % от тях обикновено се намират адекватни обяснения, за 10 % обаче няма такива. Според френските учени част от необяснимите явления се оказват естествени феномени, които до момента хората не са познавали, но има и такива, които продължават да вълнуват учените.
Според проф. Филипов и до днес науката не е дала обяснение за древни находки, които говорят за високи технологии, докато хората са живяли в пещери.

Общо
Мексикански учени показват в София мумия на извънземно
Заглавие
Мексикански учени показват в София мумия на извънземно
Описание
Научен форум обсъжда у нас извънземни цивилизации и космически феномени.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker